fbpx
Menu Close

Go all into the mind.
Go all out in life.

Controle over onze emoties en gedachten, zodat we optimaal kunnen presteren op onze meest zinvolle momenten. Klinkt aantrekkelijk, toch? 

All Out Mental Coaching helpt jou te begrijpen hoe je brein werkt en leert jou de technieken aan om met zelfvertrouwen je athletische doelstellingen aan te vangen.

ALL OUT

Door middel van 1 op 1 gesprekken gaan we samen op zoek naar de optimale mindset en vaardigheden om jouw potentieel volledig te kunnen benutten.

We werken ondermeer aan het stellen van doelen, zelfvertrouwen, visualisatie en positief denken.

DE VIER ALL OUT BASICS

All Out triathlon coaching

TRAINING

Triathlon is één sport. Onze trainingen zijn niet gericht op wat het beste is voor zwemmen, fietsen of lopen, maar wij gaan voor de beste prestaties in triathlon. We bekijken tijdens onze coaching hoe elke discipline invloed heeft op de andere, zodat ze elkaar maximaal ondersteunen en niet hinderen.

All Out triathlon coaching

VOEDING

We bekijken voeding op twee manieren: dagelijkse voeding en sportspecifieke voeding. De dagelijkse voeding is er voor algemene gezondheid. De sportspecifieke voeding ondersteunt de prestaties tijdens het sporten of de triathlontraining en zorgt voor een optimaal herstel.

All Out triathlon coaching

FUNCTIONELE KRACHT

Een functionele krachtprogramma is erop gericht om de bewegingen die specifiek zijn voor triathlon te verbeteren. Met een goed bewegingspatroon is de kans op blessures kleiner en is techniek onder vermoeidheid beter. Een functionele krachtprogramma helpt je prestaties verhogen.

All Out triathlon coaching

INSPIRATIE

Wij willen connecties maken tussen werk, sport en leven. Wij willen niet dat sport een negatieve obsessie wordt. Sport moet een gezonde gewoonte zijn en het moet de andere aspecten van je leven verbeteren. Je triathlontraining moet iets zijn om naar uit te kijken, geen opgave.

Een jaar geleden kreeg ik de triathlonmicrobe te pakken. Crawl leren zwemmen was de eerste uitdaging. Door de vele techniektips was ik al snel zeer competitief in wedstrijden. Het trainingsprogramma is flexibel, waardoor ik het goed kan combineren met mijn dagelijks leven. Mijn All Out-coach stuurt continu bij en past aan op basis van mijn feedback. Dankzij onze goede samenwerking en zijn professionele betrokkenheid ben ik in een jaar tijd geëvolueerd van niet-sporter naar triathleet op de kwart afstand.

All Out triathlon coaching
Stéphanie Ligot
All Out triathleet

COACHING CERTIFICATIES

Trisutto Certified Coaching
INSCYD Metabolic Profiling
Ironman Certified Coach

VRAAG NU JE INTAKE GESPREK AAN